Om oss

Välkommen till Haragården 

&

Schappetorpets Kennel

På vår gård i Alboga som för övrigt är ett underbart ställe att bo på så har vi fler djur som kossor, hästar, grisar, får, hönor och katt. Kanske inte behöver säga det men vi älskar djur och att till viss del kunna vara egenförsörjande är en lyx. Vi som bor här heter Annalena & Ulrik.

 

Vi har haft hundar i ca 15år och första gången Schapendoes kom in i vårt liv var när Axel 12v gammal charmade oss så pass att han fick följa med hem efter första besöket hos Ulfsäters kennel, idag är han tyvärr borta, ett beslut vi fick ta hösten -16. Han finns i våra hjärtan för evigt <3

 

Vi blev lite nyfikna på detta med uppfödning efter att vi skaffade Axel, han var en fantastiskt fin hund på alla sätt och som vi kände skulle passa till att använda i avel.

Det var -06 som Lova kom in i våra liv, vi planerade att hon skulle bli vår avelstik.

 

Vi går efter SKK:s och Schapendoesklubbens regler och riktlinjer både vad som gäller uppfödning, leverans och allt däremellan. Kontakten med våra valpköpare ser vi som mycket viktig både före och efter leverans då det ofta kommer upp frågor och undringar kanske främst under valpens uppväxt men även senare i hundens liv, vi har valpträffar efter varje valpkull och ser fram emot att träffa både hundar och deras tvåbenta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss gärna:                                   

 

Annalena & Ulrik Blomdahl                          

Alboga Haragården 1

52496 Ljung

Telefon: 0735266110

 

Email: annalena_blomdahl@hotmail.com