Om oss

Välkommen till Haragården

riktigt boende på landet


Om oss


På vår gård i Alboga som är ett underbart ställe att bo på har vi flera djur som kor, hästar, grisar, får, hönor och katt. Vi behöver nog inte säga det men vi älskar djur och att vi i mångt och mycket är självförsörjande och det är verkligen en lyx.


Vi som bor här heter Annalena & Ulrik och har ägt och drivit gården sedan 2004. Vår familj som då bestod av oss och tre döttrar, vi renoverade vårt hus från grunden och håller fortfarande på.

Det fanns ett litet brygghus bakom ”berget” som hade stampat jordgolv, bakom detta hus började vi ”leka” med nyinköpta grävmaskinen och till slut blev det en damm som senare blev till flera dammar.


Själva brygghuset renoverades och vi började fundera på om man skulle kunna hyra ut det till veckouthyrning och den nyare delen byggdes till och blev vardagsrum mot dammen och en toalett.


För fem år sedan byggde vi ytterligare en liten stuga och 2019 totalrenoverades ett annat hus på gården, båda för närvarande permanentuthyrda.

Djuren på gården har utökats under åren och just nu har vi kor, får, grisar, hönor och hästar. I vårt hus bor våra hundar och katten. 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefon:

Ulrik         0730-80 89 26

Annalena  073-52 66 110

E-post:     

ulrik@haragarden.se

annalena@haragården.se

Kontakt:                                   

Annalena & Ulrik Blomdahl          Alboga Haragården 1

52496 Ljung